SPORTKAMPEN

ontdek ons aanbod hier

Onze kampen gaan door in open lucht dus op dit moment loopt alles verder.  We hanteren steeds de adviezen en veiligheidsregels van de Vlaamse overheid. De kids, we willen hen zoveel mogelijk vrijheid en ruimte geven, op het water wordt er gezeild, gesurft, geploeterd…

Bij aanvang op maandag is het onthaal ter hoogte van de doorgang tussen het watersportgebouw en de hostel. Daar kun je je aanmelden moet je de zone links of rechts volgen.

We ontsmetten frequent en vragen ook dat iedereen zijn steentje bijdraagt.

Graag ook op de medische fiche invullen wie brengt en ophaalt, dit voor de registratie.

Via deze link kan u inschrijven en de betaling voldoen, voor sportkamp naar keuze.

Alvast bedankt en tot snel!
TEAM AAN DE PLAS

 

Betaling

De kampprijs kan overgeschreven worden op volgende rekeningnummer:
IBAN: BE78 7380 2566 2986 BIC: KREDBEBB MEDEDELING: NAAM KIND/WEEK/KAMP

BIJ BETALING GAAT U AUTOMATISCH AKKOORD MET DE ALGEMENE VOORWAARDEN!!  Gelieve binnen de 2 weken na de inschrijving te betalen. Ontvangen wij 2 weken na je administratieve inschrijving de overeenkomstige som niet op onze rekening dan kunnen wij je plaats laten aan een andere kandidaat.

Leden van Aandeplas VVW BRUGGE krijgen 10% korting op de totaalprijs.
Vanaf de 3de inschrijving per gezin: 10% korting op het eindtotaal

Nog geen lid?  Bekijk de extra ledenvoordelen op onze website “Aandeplas.be”, of kom gerust eens af…

ANNULEREN  Wie minstens 1 maand vooraf annuleert betaalt 50 EURO administratieve kosten en krijgt het overige ‘kamp geld’ terugbetaald. Wie binnen de maand voorafgaande aan de aanvang van het watersportkamp annuleert heeft een gewettigd attest nodig (doktersbriefje) en krijgt na aftrek van 50 EURO administratieve kosten alles terugbetaald. Indien geen attest wordt er niet terugbetaald. Wie niet opdaagt zonder voorafgaand te verwittigen of annuleer bij aanvang of tijdens de activiteit verliest het totale inschrijvingsgeld.
ANNULATIE CURSUS (indien er niet aan het minimum deelnemers is geraakt) Indien 4 weken voor aanvang het minimum aantal deelnemers niet bereikt is, kan het effectief doorgaan niet gegarandeerd worden. Hiervan wordt u per e-mail op de hoogte gebracht. Inschrijving annuleren en het inschrijvingsgeld wordt integraal teruggestort. U kiest een andere cursus of een andere datum (wachtlijst). Indien minimum aantal nog niet bereikt kan u nog kiezen voor optie 1 of 2.

ALGEMENE INFO SPORTKAMPEN 2024 

Algemene info sportkampen

DAGPLANNING 
9.30 Aanvang van de ‘voormiddagsessie’

12.30 Middagpauze (Lunchpakket zelf mee te brengen) De kids nuttigen hun lunchpakket aan de picknickbanken en de stretchtent, indien ze wensen kunnen ze daar ook iets kopen aan de bar.

13.30 Aanvang van de middagactiviteiten.

16.30 Einde van het sportkamp + evaluatie (ook op vrijdag en tijdens de feestdagen)

Opgelet! Op vrijdag krijgen de kids nog een aandenken mee en nemen we graag nog een groepsfoto, niet weglopen zonder afmelden.

ALS HET EEN KOUDERE WEEK IS, geef de kinderen warme kleding mee dat ze ’s middags even kunnen opwarmen. Indien te warm, zeker genoeg water en zonnecréme, hoofddeksel, lycra.. beschermende en zonnewerende kleding.

Voorzie ook een drinkfles ons kraanwater is drinkbaar en kunnen ze ten alle tijde bijvullen.

OPGELET!  Op maandag aanmelden tussen 9.15 en 9.25 / 9.30 verwelkoming.

Sportkampen; BBQ Fridays

Vrijdag is er mogelijkheid voor de kids om een kleine BBQ mee te eten, hiervoor nemen de kids 3,5 EURO per hotdog(braadworst + stokbrood) mee.
Indien vegetarisch of allergenen, gelieve ons vooraf in te lichten. Diezelfde vrijdag kunnen de ouders gerust vroeger een kijkje komen nemen en genieten van drankje aan onze bar.

Belangrijke extra info

Alle cursussen starten dagelijks om 9u30 tot vrijdag 16u30.

Onze activiteiten gaan altijd door en passen we aan in functie van de weersomstandigheden. Nat word je toch…
De prijs omvat:  Begeleiding van gediplomeerde monitoren. Gebruik accommodatie, sportmateriaal, zwemvest en wetsuit (zolang er voorradig zijn)
** Cursus en test Internationaal zeilbrevet Watersportverzekering

** Belangrijk!!
Wetsuit voorraad. Wij beschikken over heel wat wetsuits, deze in maten van 6 jaar tot XXL. We kunnen wel niet garanderen dat we voor iedereen de juiste maat hebben. Indien jullie zelf in het bezit zijn van een wetsuit is het altijd beter deze toch mee te brengen. Indien je geen wetsuit wil huren, bestaat ook de mogelijkheid om er via ons te kopen. Dit zijn dan Pro-limit Wetsuits.

VERZEKERING

Deelnemers zijn verzekerd tegen ongevallen tijdens de activiteiten en ongevallen van en naar de activiteit. De verzekering heeft betrekking op de burgerlijke aansprakelijkheid op de medische kosten.

WIJ ZIJN NIET VERANTWOORDELIJK VOOR SCHADE AAN KLEDIJ, BRILLEN, HORLOGES, JUWELEN, GSM, MP3-SPELER EN ANDERE PERSOONLIJKE BEZITTINGEN…

Bij ziekte geldt de gewone ziekteverzekering van de deelnemer, graag ons ook in te lichten bij afwezigheid
TIP; Neem zo weinig mogelijk waardevolle spullen mee en probeer anders een hangslotje mee te nemen voor één van onze lockers! Bekijk ook of alles van uw kind goed en duidelijk gelabeled is!!

TOELATINGSVOORWAARDEN (en wat je zeker moet meehebben alvorens je maandag mag starten! )
*Zwembrevet van minstens 100 m.
*Indien je deelneemt aan een watersportkamp evolutie I , evolutie II dien je in bezit te zijn van het juiste brevet. Gelieve de leeftijdscategorie te respecteren.
*Medische fiche krijg je de week voor de aanvang van het kampje door via een ‘google-form’, vul deze tijdig in, zo kunnen we ons goed voorbereiden en kunnen we individueel anticiperen waar nodig.
*Eventueel tegemoetkomingsattest van de mutualiteiten: Via de account die aanmaakt voor het inschrijven van je kinderen, kun je een deelname attest downloaden. Ook het fiscaal attest kun je na verloop van je kamp raadplegen.
* Je zeil- en surfpaspoort (heb je dit nog niet, dan krijg je er eentje van ons. Hou deze dan bij voor volgende kampjes of lessen)

CONTACT 

Voor dringende zaken kan u altijd terecht op 0493 51 30 92 tijdens onze kantooruren (ma –vrij: 09u00 tot 17u00) of mail naar sport@aandeplas.be. Vanaf 1 april zijn we 7 op 7 aanwezig. Indien u nog vragen heeft, aarzel niet om ons te contacteren of langs te komen! Tot snel!

VOOR -en NA-OPVANG

Tijdens de paas – en de zomervakantie kunnen de kinderen vanaf 8 uur ’s morgens in de zithoek van de hostel vertoeven. Daar starten dan de ontbijten van de interne kampen en er is dus altijd iemand van ons aanwezig! Neem wel een strip of een boek mee in afwachting…
Vanaf 9 uur is er buiten opvang door de moni’s en kunnen de jongeren daar ook verzamelen.
Voor de avonden is dit ook zo. De moni’s voorzien opvang tot 17:00. De jongeren kunnen zich afmelden bij de monitoren.
Indien het later wordt graag ook een seintje geven via de medische fiche of telefonisch indien de dag zelf, zodat wij zeker op de hoogte zijn. De zithoek in de hostel of het buitenplein is zeker ok om nog na te blijven.  Onze bar is zeker open tot 19:00 en in de sporthostel zijn wij nog bezig met de avondmaaltijden.