ALGEMENE INFO SPORT

Kayak of ander materiaal huren?

Ons ruim aanbod aan watersportmateriaal is het hele seizoen voor iedereen beschikbaar. Wij voorzien alles wat je nodig hebt om een aangename beleving op het water te verzekeren. (zwemvest, wetsuit, peddels,…) Vergeet niet dat een zwembrevet van minstens 100 meter vereist is (kinderen vanaf 6 jaar).

Het verhuur is geopend van de paasvakantie tot 15 oktober, je vindt ons aan het watersportgebouw. Wil je met je eigen materiaal het water op voor één dag? Daglidmaatschap bedraagt €5 en omvat verzekering en gebruik van onze gebouwen. Vergeet nooit een zwemvest te dragen, dit is verplicht! Huren van Rafts en Giant Sups kan enkel op reservatie via sport@aandeplas.be Klik hieronder voor de verhuurprijzen

Jeugdwerking

Lessenpakketten voor de jeugd; Voor de jeugd hebben we dit jaar verschillende trainingssessies voorzien. Sowieso gaan we op zondag weer van start van mei tot oktober voor de gewoonlijke windsurf en zeiltraining die algemeen is en voor iedereen toegankelijk. Maar dit jaar hebben we ook op verschillende woensdagen training voor windsurf en zeilen. Deze staan vooral in het teken van wedstrijdjes te varen en goed leren zeilen/windsurfen. Dit kan handig zijn als je wil meedoen aan onze wedstrijden!

Wedstrijden windsurf/zeilen

Wedstrijden Dit jaar doen we ook enkele wedstrijden mee met onze club! Een windsurf wedstrijd en ook een optimist wedstrijd. Beide zijn interclub wedstrijden, bij optimist is het de Q-cup en bij windsurf de.. Zijn er mensen die ook een wedstrijd willen organiseren? Laat het ons weten! Meer info kan je verkrijgen via mail; sport@aandeplas.be

Lessenpakket volwassenen / After work Dinsdagavond

Zoals elk jaar starten we ook dit jaar op 1 mei weer met onze AFTER WORK evenings op dinsdagavond. Elke after work start om 19u00 dus best is dat je een 20 minuutjes vroeger aanwezig bent. De sessies duren altijd tot 21u00. Naargelang het weer wordt telkens de BBQ aangestoken en kan je dus je eigen vlees, sla en ander eten meebrengen om gezellig na te tafelen! Wij zorgen voor het drinken en doen onze bar open. Er zijn elke dinsdag 3 activiteiten die je kan kiezen; -windsurf -stand up paddle -zeilen Je kan natuurlijk ook mee zwemmen met de club aanwezig, zijnde de Langerei zwemmers! Meer info op hun website; langerei.be Prijzen van de After work;  Windsurfen/zeilen; Prijs ; €20 euro pp / sessie (eigen materiaal: €15) Prijs leden €15 euro pp / sessie (eigen materiaal: €10) Sup; Prijs; €15 euro pp / sessie (eigen materiaal: €10) Prijs leden €10 euro pp / sessie (eigen materiaal: €7,5)

Nieuwe activiteiten in 2019

Elk jaar komen er events en nieuwe innovaties op wat we ervoor deden en dit jaar is dat weer zo! Dit jaar komen we met bootcamps, SUP-Yoga verder uitgewerkt dan de vorige jaren, een zachte en stevige outdoor functional fitness en dan natuurlijk nog steeds onze vaste Sup – zeil – windsurf lessen! Deze gezellige dinsdagen worden natuurlijk altijd begeleid door een ‘bring your own food’ bbq en muzikaal optreden!