ALGEMENE INFO SPORT

Kayak of ander materiaal huren?

ONLINE HUREN IS VERPLICHT
Ons ruim aanbod aan watersportmateriaal is het hele seizoen voor iedereen beschikbaar. Wij voorzien alles wat je nodig hebt om een aangename beleving op het water te verzekeren. (zwemvest, wetsuit, peddels,…)
Vergeet niet dat een zwembrevet van minstens 100 meter vereist is (kinderen vanaf 6 jaar).

Het verhuur is geopend van de paasvakantie tot 15 oktober, je vindt ons aan het watersportgebouw. Wil je met je eigen materiaal het water op voor één dag? Daglidmaatschap bedraagt €5 en omvat verzekering en gebruik van onze gebouwen.
Vergeet nooit een zwemvest of leash SUP te dragen, dit is verplicht!

Huren van Rafts en Giant Sups kan enkel op reservatie via sport@aandeplas.be

 

Leren foilen in de allereerste officiële foilschool in België!

Zweven over het water, wie wil dat niet??

Wat wij hier aanbieden is eerst en vooral de basis van allen, foilen achter de boot. Dit is de beste manier om bekend te geraken met de foil terwijl je geen rekening houdt met andere dingen zoals een kite, windsurfzeil of anderen.

Dan bieden wij ook het wingfoilen aan. Dit is een volledig nieuwe watersport! Wil je dus ook leren zweven boven water begeleid door onze professionele mensen?

Jeugdtraining op zondag

Lessenpakketten voor de jeugd; Voor de jeugd hebben we dit jaar verschillende trainingssessies voorzien. Sowieso gaan we op zondag weer van start van mei tot oktober voor de gewoonlijke windsurf en zeiltraining die algemeen is en voor iedereen toegankelijk. Deze staan vooral in het teken van nieuwe stempels te behalen, leren van de sport en wedstrijdjes te varen, goed leren zeilen/windsurfen.
Dit kan handig zijn als je wil meedoen aan onze wedstrijden!

RESERVEREN VERPLICHT!

Lessenpakket volwassenen / After work Dinsdagavond

Zoals elk jaar starten we ook dit jaar vanaf 1 mei weer met onze AFTER WORK evenings op dinsdagavond. Elke after work start om 19u00 dus best is dat je een 20 minuutjes vroeger aanwezig bent.
De sessies duren altijd tot 21u00.

Naargelang het weer wordt telkens de BBQ aangestoken en kan je dus je eigen vlees, sla en ander eten meebrengen om gezellig na te tafelen! Wij zorgen voor het drinken en doen onze bar open.

RESERVEREN VERPLICHT! 

Details After Work

Er zijn elke dinsdag 3 activiteiten die je kan kiezen; -windsurf -stand up paddle -zeilen Je kan natuurlijk ook mee zwemmen met de club aanwezig, zijnde de Langerei zwemmers! Meer info op hun website; langerei.be
Prijzen van de After work; 
Windsurfen/zeilen; Prijs ; €20 euro pp / sessie (eigen materiaal: €15) Prijs leden €15 euro pp / sessie (eigen materiaal: €10)

Sup; Prijs; €15 euro pp / sessie (eigen materiaal: €10) Prijs leden €10 euro pp / sessie (eigen materiaal: €7,5)