Sportkamp Water Adventure

Water Adventure; Summer Pirates 6 - 9 jaar (Paaskamp Adventure 6-9 j)

Deze uitdagende spannende week is een ideale eerste kennismaking met de watersport!
Op een speelse en veilig manier leer je hoe je je knopen moet leggen, je gaat een keertje samen zeilen indien de meteo het toelaat maar vooral;  vlottenbouw, kayakken, raften, stand up paddelen en nog veel meer andere spelletjes! Alles is in leervorm gegoten en voorzien op de jongste kids!
Deze groep wordt speciaal klein gehouden en zijn er dus maar max 8 plaatsen per week vrij ! Wees er snel bij.

Water Adventure; Grommets ! 10 - 13 jaar

Explorers!! Want dat zullen ze doen! Een ganse week ontdekken van nieuwe sporten, aangevuld met spellen hier en daar. Deze ontdekkingsreis omvat windsurf, zeilen, stand up paddle, raften, kayak, vlottenbouw, skaten, evt golfsurf  etc, afhankelijk van de weersomstandigheden.
In deze week zal je al deze sporten leren en wie weet ontwikkel je wel een liefde voor 1 van hen! Deze sporten worden afgewisseld met spelletjes of volledig in spelvorm gegoten zodat iedereen ervan kan genieten!

Water Adventure; Youth ! 14 - 16 jaar

Deze grote jongens en meisjes gaan aan sport doen deze week! Elke dag (naargelang de meteo) wordt een andere sport aangeleerd! Een dagje zeilen, windsurf, golfsurf bij de O’neillclub in Blankenberge, strandspelen, stand up paddle, bezoek aan het skatepark Tempelhof en ga zo maar door!! Teveel om op te noemen op deze extreme week!