Waterfun kids

Woensdag en zaterdag waterfun voor kids

We starten ook dit jaar weer met de waterfun sessies in het voor- en najaar telkens woensdag van 13 hr tot 15 hr en 15.30 tot 17.30 hr en zaterdag van 10.30 hr tot 12.30 hr.
Datum van de reeksen zijn;
– woensdagen 5 mei 2021 tot en met 9 juni 2021
– zaterdagen 8 mei 2021 tot en met 12 juni 2021

Praktische info:
– De deelnemers worden onderverdeeld in leeftijdsgroepen van 6 tot 9 jaar en 10+.
– Het betreft watersporten waarbij de sport gekozen wordt op de dag in functie van de condities. Bij wind wordt er eens catamaran gevaren, gewindsurfd of gezeild, bij geen wind gaan de andere watersporten door. Alles gaat door op initiatieniveau waar FUN en beleving centraal staan onder begeleiding van gediplomeerde monitoren.
– Alle sporten zijn individueel en alle veiligheidsmaatregelen zelfs meer dan nodig in verband met COVID-19 zullen worden genomen (1,5m afstand, desinfecteren alle materiaal, mondmasker voor de lesgever bij uitleg, etc…)
– Inschrijven kan per lesje of per reeks van 6 opeenvolgende lessen via het onderstaand formulier.
– Als lid betaal je 60€ voor een reeks van 6 opeenvolgende lessen, als niet lid 120€ voor een reeks van 6 opeenvolgende lessen. 
– Jeugdlidmaatschap kost je 50€ voor 1 jaar en geeft je ook tal van voordelen en kortingen bij verhuur, kampen, bar, etc… Lid worden kan je ook via deze link

Tot snel op onze WATERFUN sessies !!

Voor wie?

_Voor kids van 6 tot 16 j
_Voor diegene die wel eens willen proeven van verschillende watersporten
_Voor wie eens stoom moet aflaten na die ganse dagen op de schoolbanken

Hoe?

_Te bestellen via onderstaand formulier.

Hoeveel?

Als lid betaal je 60€ voor een reeks van 6 opeenvolgende lessen, als niet lid 120€ voor een reeks van 6 opeenvolgende lessen.
– Jeugdlidmaatschap kost je 50€ voor 1 jaar en geeft je ook tal van voordelen en kortingen bij verhuur, kampen, bar, etc… Lid worden kan je ook via deze link
– Beurtenkaarten enkel voor leden!

Waterfun

  • vraag/question/question