18
Jul

ZOMERTIJD

Hou je klaar voor Zomertijd, een gloednieuw, zomerfris festival in Brugge op zaterdag 18 juli 2020. Zomertijd biedt een gezellige mix van muziek, literatuur, comedy, podcasts en actieve, sportieve uitdagingen voor de hele familie. Plaats van afspraak is de Sint-Pietersplas. Nestel je in het groen aan de waterkant en geniet volop van de zomer!

Ish Aït Hamou gaat met zijn leesclub ‘Het moois dat we delen’ een dialoog aan met het publiek. Terwijl Marc de Bel komt vertellen over zichzelf, zijn boeken en zijn personages, zoals onder andere de brave zusjes Kriegel, Spikkel en Spekkie en nog veel meer…

Het driekoppige Audiocollectief Schik is van de partij, het kruim van de Nederlandstalige podcast “Audiocollectief Schik is bekend van de bejubelde podcasts ‘El Tarangu’ en ‘BOB.

Prille tieners kunnen dan weer genieten van de comedy-voorstelling ‘Rookie Comedy’, die Peter Hens, bekend van onder meer ‘Belgium’s Got Talent’ zal brengen. Humor waarin ouders zich zullen herkennen, wisselt hij af met grappige liedjes.

 

Muziek komt dan weer van Fanfakids, de Brusselse straatfanfare en Ivori Moss met muzikanten van Superlijm en Oscar and The Wolf.

 

Iedereen kan ook komen suppen, kajakken en surfen. Vlotten en kampen bouwen en uitleven op (water)springkastelen. Verder staan ook knutselactiviteiten op stapel en is er grime, bellenblazen, een hindernissenparcours voor het hele gezin en een waterpistolengevecht.”

Drank- en eetstanden voor ieder wat wil.