28
Aug

ZOMERTIJD ’22

EINDELIJK! De eerste editie van ZOMERTIJD is een feit!

Op zondag 28 august vieren we de zomer!

Kom met het ganse gezin naar de Sint-Pietersplas voor een zalige dag aan het water.

Samen met kunstjeugdbeweging Bazart en kunstenaar Wannes Sioen hebben we een leuke namiddag met spelletjes, knutselen en watersport in elkaar gebokst!
Fort van stro? Mega-waterpistolen gevecht? Yes! Vanaf 14u aan de Sint-Pietersplas.
Deze fantastische dag sluiten we af met twee sfeervolle concerten van Ventilateur en Ivori Moss!
VENTILATEUR is Brugge’s best bewaarde muzikale geheim. Met hun aanstekelijke mix van jazz, post-rock en soul creeëren ze een eigen muzikale taal die elegantie, engergie en durf aan elkaar koppelt. Met hun hun debuutalbum op W.E.R.F Records vielen ze in de smaak bij fans van Dans Dans en Nordmann.
Ivori Moss is een muzikaal trio met een internationale vibe bestaande uit twee broers en hun nichtje, die verfijnde pop maken met zwoele grooves waar zelfs Christine and the Queens jaloers op zouden zijn. Denk verder aan Jessie Ware, Goldfrapp, Nao, Rhye…
Tot dan!!!

Iedereen kan ook komen suppen, kajakken en surfen alsook vlotten en kampen bouwen, uitleven op (water)springkastelen.

Verder staan ook knutselactiviteiten op stapel en is er grime, bellenblazen, een hindernissenparcours voor het hele gezin en een waterpistolengevecht.”

Verhuur kayak-sup
UITZONDERLIJK kan je op deze dag niet online reserveren en wel vanaf 14 hr aan de tent naast het water jezelf inschrijven om aan de helft van de prijs jou kayak of sup te reserveren.

Verhuurtijden zijn;
14.15 hr tot 15.15 hr
15.30 hr tot 16.30 hr
16.45 hr tot 17.45 hr
18.00 hr tot 19.00 hr
Boek nu Boek nu