30
Mar

Aspirantencursus 2019

Aspirant Initiator Zwaardboten- Surfen

Inleiding

Jongeren die reeds vroeg willen beginnen met les geven in hun club kunnen reeds vanaf 16 jaar de cursus aspirant-initiator volgen. Met dit getuigschrift kan je samen met of naast een gediplomeerde lesgever cursus zeilen of surfen geven aan beginners.

Inhoud

De cursus omvat 16 uren en kan op één weekend doorgaan of op twee zaterdagen. De lessen zijn praktijkgericht en er wordt GEEN examen afgelegd, maar er wordt tijdens de lessen permanent geëvalueerd. In het opleidingsstramien vind je verdere informatie terug omtrent de doelstellingen, toelatingsvoorwaarden, eventuele vrijstellingen en inhoud van de verschillende modules.

Toelatingsvoorwaarden

Om te kunnen deelnemen aan de aspirant-initiator dien je wel in het bezit te zijn van een internationaal zeilpaspoort. Alle vaardigheden (=stempels) van BASIS eenmansboten, meermansboten, catamaran of windsurfen dienen behaald te zijn!

Prijs

De kostprijs van de cursus is 60 euro.

Data 2019

– 16 en 23 februari 2019 te VVW Turnhout
– 4 en 5 mei 2019 te RBSC Heusden
–  11 en 12 mei te WSV Del Mare (Waasmunster) overnachting en eten in overleg met Sven: baertsven@hotmail.com
– 30 en 31 maart te VVW Brugge (Aan de Plas) overnachting en eten in overleg met de club: sport@aandeplas.be 
Te VVW Brugge Aan de Plas en WSV Del Mare is overnachting voorzien (de prijs hiervan varieert wat per club en locatie, alsook het eten dient apart te worden verrekend met de club).

inschrijven

kan op http://wwsv.be/cursussen/aspirantzwaardboten-surfen